Bara fasta priser - Enkelt, tydligt och transparent

Enkelhet och tydlighet är två ord som vi håller högt på NOOR. Behöver du en fotograf i Jönköping? Det ska vara enkelt för dig att välja oss. Du ska känna dig trygg med vad du får och vad det kommer att kosta. Det ska vara tydligt vad vi gör. Tydligt, vad vi kan leverera till dig. Därför utmanar vi gamla förlegade prissättningstraditioner och betalningsmodeller och erbjuder en enkel och trygg prismodell till alla.

Mot företag har det länge varit kutym med timtaxa och tidsarvoden för hel- och halvdagar. Vi på NOOR slopar detta och tar bara betalt för de bilder du som kund köper. Detta innebär att vi alltid kan erbjuda en kostnadsfri fotografering gentemot företag. Vi tar hela risken och därmed hela ansvaret för att du som företag ska få rätt bilder utifrån det du efterfrågar. Det ingår alltid fri obegränsad användning i alla egna kanaler som företaget äger.

Givetvis kan vi även, genom ett offertförfarande, komma överens om en ersättning för ett större projekt. Det viktiga för oss är det fasta priset som betalas mot leverans. Inte mot tid. Vi krånglar inte till det med sittningar där du som kund behöver avsätta tid för att välja bilder på plats hos oss. Välj istället bilder i din egen takt från ett webbgalleri, hemma i soffan eller tillsammans med kollegorna i på arbetsplatsen.

Mot privatpersoner som söker en fotograf i Jönköping med omnejd så arbetar vi självklart med fasta priser där fotografering och bilder ingår i färdiga paket. Allt för att det ska vara tydligt vad som ingår, och vad exempelvis en bröllopsfotografering eller familjefotografering kostar levererat och klart, mer om hur vi arbetar mot privatpersoner hittar du på www.noorstudiolife.se.

_CRJ256020171123_webb.jpg

BILDBANK

Verksamhetsbilder och porträtt i miljö

Vi hjälper dig att bygga upp en egen bildbank för verksamheten som stämmer överens med din verkligheten. Rätt personer, rätt moment och i rätt miljöer. Bilder som ger en genuin och trovärdig bild av ditt företag.

Efter gratis fotografering presenteras alla bilder för dig som kund via ett smart webbgalleri.

Du betalar sedan för de bilder du vill köpa till din interna bildbank.

Ljussättning ingår i den mån det behövs, men målet är att så långt som möjligt arbeta med dagsljus/befintligt ljus för att få en genuin dokumentär känsla. Korta skärpedjup och ljusa moderna bilder karakteriserar denna produkt oavsett om du vill ha bilderna i färg eller svart/vitt.

Första bilden     3000kr

Bild 2-10            1000kr/st

Bild 11-100          600kr/st

Bild 101-              400kr/st
 

Det ingår alltid fri obegränsad användning i alla egna kanaler som företaget äger.

Resekostnad debiteras för resor över 3 mil.

Priserna är angivna exkl. moms.

_CRJ333820171120_webb.jpg

PORTRÄTT

Företagsporträtt i studio

Enhetliga bilder i ett företags personalpresentation signalerar omtanke och medvetenhet. Kom till vår studio och låt din personal porträtteras av oss.
Efter gratis fotografering presenteras alla bilder för dig som kund via ett smart webbgalleri.

Du betalar sedan för de porträttbilder du vill köpa, inget annat.

Första bilden      3000kr

Följande bilder     600kr/st
 

Det ingår alltid fri obegränsad användning i alla egna kanaler som företaget äger.

Priserna är angivna exkl. moms.

NAT_443220171115_webb.jpg

REKLAMBILDER

Kommersiell fotografering i studio/miljö.

Vi hjälper er att ta fram de där specifika bilderna för er marknadsföring. Vi älskar att vara en del av processen i ett företags varumärkesbygge, nylansering, projekt och kampanjer.

Tillsammans med er hittar vi det upplägg som passar er bäst så att ni får de bilder ni vill ha till slut. Vid behov hjälper vi er att hitta miljöer, kontakt med modellagenturer och/eller make-up artister och andra viktiga pusselbitar för projektet.

Gratis fotografering, presentation av så många bilder som möjligt för er via webbgalleri.

Ni betalar sedan för de bilder ni vill köpa, inget annat.

Första bilden      5000kr

Följande bilder     1000kr/st
 

Det ingår alltid fri obegränsad användning i alla egna kanaler som företaget äger.

Resekostnad debiteras för resor över 3 mil.
Ev. externa kostnader för modeller, MUA, hyra av extern tjänst eller utrustning etc tillkommer.

Priserna är angivna exkl. moms.